Hagapo va invita la distractie

Vezi servicile noastre si alege ce ti se potriveste. Avem oferte diverse si ne propunem sa fim cat mai flexibili privind nevoile tale.
Se poate face oferta personalizata ( TIMP DE INCHIRIERE MAI MARE SAU MAI MIC ).

Cum procedam ?

Dupa ce ne-ati contactat, ne cunoastem,va impartasim experientele noastre pe care le-am avut cu Cabina Foto Hagapo la evenimente si va punem intrebari pentru a intelege cum ati organizat evenimentul dumneavoastra fie acesta nunta , botez, aniversare, majorat, petrecere corporate. Vom crea momentul Cabina Foto Hagapo in functie de numarul de oaspeti, locul unde se va desfasura si tematica petrecerii.
Va propunem solutii personalizate pentru fotografii, cabina foto va oferi cele mai frumoase marturii. Va vom recomanda tipul de pachet care credem ca va functiona pentru petrecerea si bugetul dumneavoastra.

Daca doriti sa rezervati CabinaFoto Hagapo contactati-ne telefonic, in mesaj privat pe facebook sau pe adresa de email cabinafotohagapo@gmail.com

Botez

Nunta

Aniversari

Evenimente

Alege cu incredere Cabina Foto Hagapo, noi am reusit sa aducem distractia si sa pastram amintirile frumoase pentru toti clientii nostri.
Cu noi nu ai cum sa gresesti.
Alege ce este mai bun pentru tine si seara ta magica.

 

Scrie-ne pe Facebook !!!

Call Now Button