Permiteti Cabinei Foto Hagapo  sa va transforme evenimentul. Fie ca este vorba despre o nunta, botez, o zi de nastere, un eveniment corporativ, un festival sau o aniversare, ne ocupam de toate ocaziile.

Ce suntem ?

Cabina Foto Hagapo este o cabina foto deschisa, compusa dintr-un fundal, in fata caruia se afla dispozitivul de fotografiere in sine ce contine un aparat foto profesional CANON , blitz, touschscreen Lenovo, imprimanta profesionala ce foloseste tehnologia Dye Sublimation. Nu folosim imprimante cu cerneala.
Toate fotografiile realizate sunt printate aproape instant pe hartie fotografica folosind cea mai noua tehnologie; sublimarea termica, rezultand printuri de calitate la rezolutie mare.

Nu exista limita la fotografii, toate pachetele noastre beneficiaza de print si fotografii nelimitate.
Printul consta in doua strip-uri ce contin 3 sau 4 imagini in functie de design, deasemenea oferim si printuri 10 cm x 15cm, in functie de dorintele si nevoile clientului. Toate fotografiile realizate la eveniment le vom pune la dispozitia dumneavoastra pe email. Veti primi astfel printuri instant, dar si sute de fotografii pe care le puteti stoca in orice forma doriti .

La eveniment avem nevoie doar de 2m x 2m. Langa cabina foto se mai monteaza o masa pentru recuzita (ochelari, masti, jobene, peruci, mesaje haioase, palarii etc).
Instalarea cabinei poate dura intre 30 si 45 de minute. Echipa noastra va fi prezenta la eveniment cu maxim o ora inaintea inceperii, pentru a se asigura ca toate echipamentele sunt in stare perfecta de functionare in momentul receptiei.
Pe tot parcursul evenimentului un reprezentant al echipei noastre o sa fie alaturi de dumneavoastra pentru a se asigura ca totul decurge perfect.
Va oferim o varietate mare de palarii haioase, ochelari, mustati, masti.

Cum procedam ?

Dupa ce ne-ati contactat, ne cunoastem,va impartasim experientele noastre pe care le-am avut cu Cabina Foto Hagapo la evenimente si va punem intrebari pentru a intelege cum ati organizat evenimentul dumneavoastra fie acesta nunta , botez, aniversare, majorat, petrecere corporate. Vom crea momentul Cabina Foto Hagapo in functie de numarul de oaspeti, locul unde se va desfasura si tematica petrecerii.

Va propunem solutii personalizate pentru fotografii, cabina foto va oferi cele mai frumoase marturii. Va vom recomanda tipul de pachet care credem ca va functiona pentru petrecerea si bugetul dumneavoastra.

Daca doriti sa rezervati CabinaFoto Hagapo contactati-ne telefonic, in mesaj privat pe facebook sau pe adresa de email cabinafotohagapo@gmail.com

Call Now Button